söndag 23 september 2012

En helg i full fart


Denna helgen har gått så fort. I lördags var det dags för hembygdens dag och eftersom jag är med i styrelsen var jag naturligt vis med, så det blev ingen lång sovmorgon då inte.

Efter det, hem, frusen, hungrig och trött...men efter lite mat vila och ett samtal om ett stundande besök lyckades jag få på mig blåbyxorna och ta mig ut i samma stund som en annan bloggande husflyttarfamilj gled in. Jag fick visa upp mitt hus och vi pratade om våra erfarenheter av våra respektive husflytter. Det är smått fantastiskt att det finns fler som jag på så nära håll, och väldigt roligt :)

När husflyttarfamiljen sagt farväl satte jag igång med mitt bottenbjälklag igen, höll på till klockan var tio, sedan var alla panelbrädor slut och det kändes inte alls som en bra idé att åka bort och hämta fler vid den tidpunkten, i mörker och strilande regn. 

Idag har jag haft taklagsfest nummer två, grannar, familj och alla andra som hjälpt mig att komma dit jag är idag var inbjudna. Så idag blev det en liten paus i byggandet, men det var en riktigt trevlig sådan. Det var så roligt att så många kunde komma :)

Summa summarum får jag konstatera att jag efter denna helg tyvärr inte riktigt hunnit att färdigställa bottenbjälklaget, men vad gör väl det när jag haft så trevligt? Jag kan ju göra det i veckan som kommer i stället.

Före

Efter

I väntan på gästerna.

5 kommentarer:

 1. Oj, vilket jobb du gör! Jag är grymt imponerad måste jag säga! Det ska bli spännande att följa dig.
  /Stina

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du hittat hit :) Välkommen!

  SvaraRadera
 3. Tack för titten! Det var väldigt kul att få träffas och prata en stund! Ditt hus kommer bli så himla bra!

  /Erica (Byhn)

  SvaraRadera
 4. Tack själv!

  Ja, jag hoppas det blir det :) Jag kommer snart förbi och ser hur det går för er.

  SvaraRadera
 5. Du är välkommen! Vill du se huset hur det ser ut där det står idag så är det förhoppningsvis bara 2-3 veckor kvar innan vi ska plocka ner det! =) Men allt tar väl längre tid än vad man tror! (Tidsoptimister!)

  SvaraRadera