onsdag 11 april 2012

Högen material växer


Några stackars timmar var och varannan dag ger resultat. Högen med material till huset växer, sakta men säkert.


Jag har nu fått ihop ett gäng 2´2 och 2´4 reglar, några stackars entumsbrädor och några få läkt. Nu väntar jag bara på besked hur mycket mer material som behövs, dimensioner och längder, sedan bär det av till skogs för att ta hem fler träd. Jag är så glad för varje användbar träbit som kommer ur den där sågen. Det händer mycket när man har semester.


3 kommentarer:

 1. Det här är ju sååå coolt! Är jätteimpad av att du sågar virket till ditt hus själv! Och vilken snygg hyvelbänk du har fått tag i, grattis! Var har du din verkstad någonstans?

  SvaraRadera
 2. Du går verkligen grundligt till väga och det ska bli spännande att följa din fortsatta husresa. Nu längtar vi efter ljusa kvällar som tillåter oss nördar att hålla på in på småtimmarna.Kul med länken!

  SvaraRadera
 3. Tack! Och ja, så länge det går och sågen håller måttet något så när är jag glad :) Men jag vet också att den kan ta slut när som helst :(

  Verkstaden har jag i en lada några hundra meter ifrån min tomt. Det är min gamla hästs stall som numera blivit snickarbod. Jag hoppas han inte har någonting emot det :)

  SvaraRadera