fredag 13 april 2012

Bygglov


Denna lediga vecka har jag passat på att försöka lista ut hur det står till med mitt bygglov jag skickad till kommunen för snart en månad sedan. Det var inte helt lätt visade det sig. 

Det verkar som att jag lyckats slå upp dörrarna nu

Eller, rättare sagt, i tisdags fick jag besked om att ingen ens tittat på det...va!? Är det möjligt, tänkte jag. Efter detta besked har jag ringt och ringt och ringt...Jag har lämnat meddelanden på telefonsvararen, bett handläggaren höra av sig..., men icke. Idag lyckades jag få tag i henne. Jag lade fram mitt ärende, framförallt det faktum att jag behöver veta var i tiden jag kan börja bygga eftersom jag har hantverkare som jag måste boka. 

På några timmar händer detta: mitt bygglovsärende ligger lååångt ner på listan och är oläst. Kopior av mina ritningar ligger på posten till mina grannar som nu ska få två veckor på sig att säga sitt, sedan är det klart! Inget nytt byggsamråd behövs, jag behöver bara upprätta en ny kontrollplan och skicka in, ta kontakt med de som ordnar utsättning så att detta kan ske så fort som möjligt när bygglovet är klart. Håll i hatten vilket dagsverke jag gjorde idag :)

4 kommentarer:

 1. Härligt jobbat. du ska se att du snart kan slå upp dörrarna på riktigt.

  SvaraRadera
 2. Tack!
  Det hoppas jag verkligen :)

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt! Stort grattis. Vi har hållt på sedan januari och är ännu inte färdiga!!! Samma kommun som du vet. Vad säger man...

  SvaraRadera
 4. Tack! Och grattis själv! Man kan bli galen för mindre, men nu är det förhoppningsvis klart för mig. Jag hoppas det går snabbare för er :)

  SvaraRadera