fredag 1 juli 2011

Nytt hopp


Efter en veckas semester har mycket hänt, både i mina rabatter och grönsaksland, men även i mitt huvud angående boende och husflytt.

Tog semester och stack till Grekland en vecka för att bara vara, komma bort - för att tänka! När jag kommer hem blommar potatisen och alla fingerborgsblommor har slagit ut, rosen står i full blom och allt har växt i grönsakslanden. Idag skall jag undersöka mina potatis och se om det finns några knölar i jorden under blasten. Borta bra, men hemma bäst.

Igår fick jag också en indikation på att den där flytten kanske ändå skulle kunna gå att genomföra. En god vän skall undersöka saken igen och se om det skulle kunna gå att flytta torpet helt...frågan är till vilken kostnad. Jag skall också leta bland lokala hantverkare och se om någon har möjlighet att hjälpa mig att montera ner det, och vad det kan tänkas kosta.
2 kommentarer:

 1. Hej, det är skönt att komma bort ibland och bara vara...och tänka fritt, sedan känns det så härligt att komma hem igen med alla nya friska tankar :)

  Härligt och frodigt ser det ut hos dig, hoppas nu det löser sig med din flytt!

  Ha det gott /maja

  SvaraRadera
 2. Hej, visst är det! Och ja, det växer så det knakar, fast nu har jag trimmat lite gångar så att man kan gå obehindrat dit man vill och så att de mindre växterna får lite mer ljus :)

  Njut av sommaren!

  SvaraRadera