onsdag 6 januari 2010

Tråkiga nyheter

"Min" stomme som jag så enträget och längtans- och förväntansfullt väntat på kommer inte att bli min har jag just blivit varse.

Det låg ett mejl i min inkorg idag som meddelade mig att ägaren till "min" gula stomme utanför Örebro inte hade för avsikt att avyttra denna, han hade till och med lagt nytt tak på huset. Tråkiga nyheter för mig, men skam den som ger sig...för några dagar sedan tog jag mig tid att ringa runt till lite andra timmermän som arbetar med dylika projekt som att flytta hus. Jag har också råkat hitta några stommar på nätet så just nu väntar jag på offerter, bilder och svar från dem jag varit i kontakt med. Har faktiskt hittat en riktigt fint hus, dock utan glasveranda, men den har en farstukvist som inte går av för hackor kan jag säga. Jag kan nästan tro att jag skulle kunna tänka om där, vi får väl se. Dessutom handlar det ju också om till vilket pris. Jag väntar fortfarande med spänning på att timmermannen som sitter på den stommen hör av sig. Nu är ju alla julhelger över för denna gången så Sverige börjar väl så sakta att rulla igång igen.


ELLER...kanske finns det någon som råkat hitta hit som har kännedom om en gammal timmerstomme på 70-80 kvadratmeter byggyta (11/2-plans) som behöver flyttas? Hör gärna av dig i såfall!

2 kommentarer:

  1. Underbart projekt du har!
    Jag såg faktiskt ett timmerhus till salu för avflyttning senast idag, det finns på min blogg. Men det är nog för stort för dig och säkert för långt bort. Jag ska hålla utkik om jag ser något annat intressant! Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Nu har jag ett hus på gång, men hör gärna av dig, det är alltid intressant! Jag behöver dessutom en liten lada/uthus också. Kan tänka mig en del av den i timmerstomme, då jag funderar på snickarverkstad och gäststuga.

    SvaraRadera