måndag 9 februari 2015

Möbler


Det här med möbler i ett gammalt hus. Har sedan länge önskat hitta både ett drängskåp och en sekretär. Praktiska möbler i ett torp med få förvaringsplatser. 

Så dyker det upp först ett drängskåp och mindre än en vecka senare finns en sekretär till salu på en köp/byt/sälj-sida på FB och dessutom ser de ut att vara ämnade för varandra. MEN någon klåpare har ju målat dem vita! Min enda förhoppning angående detta dilemma är att jag hoppas möblerna var såpass illa däran att de inte gått att rädda på annat sätt, men tyvärr går tankarna till denna förbannade shabby chic-trend som sveper över landet. Att förstöra vackra möbler gör mig rent av förbannad.

Vet inte hur jag ska göra, känner inget stort sug efter att skrapa mer färg. Får se om det dyker upp nya möbler. De är vackra, men vill helst ha dem så som de var från början. Och de fungerar som utmärkt förvaring trots färgen.


Drängskåpet är högt och rymligt, men vitt. 


Vacker vinterdag i torpet.


Sekretären med lönnfack och många lådor, men vit.

1 kommentar:

  1. Vad kul att du ändå börjat komma så långt som inredning! Färgen ordnar du nog sen om du fortfarande stör dig på det vita. Behöver ju inte bli fel om annan inredning har mer färg.
    Vilka gulliga får du skaffat, förstår att du har fullt upp! :-)
    Ha det fint!
    Mvh anneli

    SvaraRadera