onsdag 31 december 2014

Året som gått


För exakt ett år sedan hade jag precis påbörjat arbetet med golvet i tillbyggnaden och jag hade en förhoppning om att jag i år skulle flytta in i huset. 
Allt blir ju verkligen inte som man tänkt sig. Flyttat in har jag inte gjort, men den då eftersatta tillbyggnaden är så gott som klar. Förutom inredning så saknar halva badrummet panel på väggarna, smyg och foder runt fönstret och lister i taket...och så ska ju vattnet kopplas in också.

I rummet i tillbyggnaden (som i dagsläge är ett förvaringsrum för allt som stå i vägen på annan plats) saknas det foder runt fönstren, tak- och golvlister, lite mer spackelarbete samt slipning och målning av tak och väggar. Sedan kan jag flytta in.

Min förhoppning om 2015 är just nu att jag ska ha flyttat in senast i mitten av april. Då tänker jag nämligen ha fest, oavsett vad. Då fyller jag år och huset fyller hundra och det måste ju firas.

Gott nytt år!


I december 2013 började jag med golvet i tillbyggnaden.I december 2013/januari 2014 såg det ut så här i hall och rum i tillbyggnaden.

Här har vi hall och badrum...

Lite reglar på plats februari 2014Sommaren 2014, rummet i tillbyggnaden.

Badrum och hall sommaren 2014.

Badrum december 2014.

2014
20134 kommentarer:

 1. Kul att ni snart flyttar ihop, du o huset! Ser ut att bli jättemysigt! Jag får passa på att gratulera dig o torpet i förväg.

  SvaraRadera
 2. Oj oj oj, så otroligt snyggt med det golvet i badrummet! Väntar med spänning på att få se hela söta torpet inrett med tapeter, färg och möbler! :)

  SvaraRadera
 3. Jamen tusen tack Helena!

  Ja, jag tycker också det ska bli spännande...tänk att jag kommit så långt att jag funderar över tapetval och väggfärger...och ett par möbler har faktiskt kommit in också...trillade över ett drängskåp och en sekretär förra veckan. Tyvärr vitmålade, men vi får se hur jag löser det :)

  SvaraRadera