söndag 20 maj 2012

Åkte igår till Återbruket i hopp om att finna två likadana fönster till min utbyggnad. Tyvärr hittade jag inga som jag tänkt mig, men däremot sprang jag på ett bedårande litet handfat. 


Jag måste haft verklig tur eftersom det visade sig att en man just varit inne och lämnat tillbaka det då hans fru inte tyckte om det. Jag var väldigt nära att fråga mannen om huruvida det var valet av fru eller valet av handfat som varit det bästa, men jag lyckades hålla igen. 


Nåväl, handfatet är litet och jag må ångra mig när jag väl har det på plats och ska använda det dagligen, men jag tycker det är väldigt vackert. Med motiveringen litet handfat i litet badrum var saken klar. Nu återstår bara det lilla tricket att finna ett badkar och en toalettstol som harmonierar med det.

3 kommentarer:

 1. Tjusigt handfat, det finns en del pärlor på Återbruket, men jag tycker att det är lite trist att de håller så höga priser. Klart de ska ha lönsamhet, men lite av poängen faller när de prisar sönder saker som annars mycket lättare skulle kunna hamna i nytt omlopp. Från det ena till det andra så ramlade jag över Göka-Brittas torp i helgen. Om jag lär mig hur så kommer en bild.

  Robert

  SvaraRadera
 2. Halloj!
  Trevligt att du hittat hit :) Jag håller med, jag betalade 500:- för handfatet och hittade annat till hutlösa priser, t.ex. en trasig fönsterbåge, gammal, javisst, men vad trist!

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag önskar komma i kontakt med dig för en möjlig medverkan i ett nytt program på SVT. Vänligen maila på maria.boklund@svt.se

  Maria

  SvaraRadera